Kustpilen - KLT

Kustpilen

Kustpilen trafikerar sträckorna Kalmar - Linköping respektive Västervik - Linköping.

Kalmar Länstrafik har huvudansvaret för trafiken och har valt Transdev att köra tågen. Vi fortsätter självklart med att utveckla Kustpilen till ett av Sveriges mest personliga och trevliga sätt att resa på - resan med det lilla extra!

Priser och biljetter

Mer information om våra priser och produkter hittar du här

För resor inom Kalmar län kan du köpa din biljett på följande sätt:

För resor över länsgräns (till/från Östergötland) går att köpa biljett på något av följande sätt:


Det går inte att använda värdebevis som betalningsmedel ombord.

Servering ombord

Ombord på Kustpilen erbjuds en mindre serving med varma och kalla drycker samt mellanmål och snacks. Också i serveringen är det kontantfritt.

En taxa på Kustpilen

Från den 9 december 2012 gäller samma priser, produkter och resevillkor för alla resor med Kustpilen, både inom Kalmar län och till/från Östergötland. Priser och tider för Kustpilen kan du hitta om du söker i vår reseplanerare till höger på denna hemsida.

Det är möjligt att delbetala sin resa med Kalmar Länstrafiks och Östgötatrafikens periodkort, men det kan tillkomma en extra avgift.

Övrig information

Reser du inom Östergötlands län gäller Östgötatrafikens taxa och resevillkor. Se vidare på www.ostgotatrafiken.se.

Om du har glömt eller tappat bort någonting på Kustpilen-tågen, kan du ringa till Transdevs kontor i Linköping 013-473 80 53.
Öppettider: vardagar mellan kl 11-14.

Kommer tåget i tid?

Det finns enkla sätt för dig att själv ta reda på om tåget kommer i tid. På Trafikverkets hemsida finns en ruta med rubriken Tågtrafiken. Välj den station du ska åka ifrån och klicka på Visa. Då listas de tåg som går från just den stationen. Klicka på det tågnummer du ska resa med och du får fram information om när tåget ankommit tidigare stationer på sträckan och om det är försenat.