Nytt biljettsystem

Nu har vi lanserat det nya biljettsystemet. Det innebär en ny app, nytt resekort, ny e-handelstjänst Mitt konto och nya biljettautomater.

Under en begränsad period kommer det finnas två biljettsystem samtidigt, det gamla och det nya. Alla biljetter, oavsett system, kommer att fungera under övergångsperioden. 

Nedan kan du läsa mer om de olika delarna i det nya systemet.


Ny app

Nu finns den nya appen. Appen är en del av det nya biljettsystemet och är anpassad för framtidens kollektivtrafik där du som resenär lättare kan köpa och hantera dina biljetter.

I den nya appen kan du köpa samtliga biljetter, även 30-dagarsbiljett och seniorbiljett. I appen får du 10 % rabatt på enkelbiljett och 24-timmarsbiljett.

Den nya appen kommer heter Kalmar länstrafik.

Ladda ned appen här:


Mitt konto

Mitt konto är en e-handel på kalmarlanstrafik.se för köp och hantering av biljetter. Mitt konto ger nya möjligheter för dig som resenär.

Nu kan du skapa ett konto hos Kalmar länstrafik och få tillgång till tjänster som förenklar ditt resande i kollektivtrafiken. I Mitt konto kan du:

  • Köpa biljetter
  • Välja var biljetten ska placeras - i nya appen eller på ett resekort
  • Beställa hem ett nytt resekort
  • Se köphistorik
  • Hantera kundkassa

Nytt_resekort.jpg

Nytt resekort

Nytt biljettsystem innebär nytt resekort. Kortet är laddat med teknik och funktioner som erbjuder nya möjligheter. 

Sedan den 14 oktober är enbart det nya resekortet giltigt för resor med Kalmar länstrafik. Du kan få tillgång till det nya resekortet på tre sätt:

  1. Via Mitt konto
  2. Via kundcenter och återförsäljare
  3. Genom att ringa Kalmar länstrafiks kundtjänst